Divendres (TV3)

divendres2

 

 Divendres

 

 

 

 

 

Dijous 2 de juny, a les cinc de la tarda.  Actuació de La Principal al programa DIVENDRES de Televisió de Catalunya.

divendres3L’Espartac Peran, acompanyat d’una unitat mòbil, visità durant tota la primera setmana de juny la Bisbal d’Empordà. Des d’allà, es varen fer diverses connexions en directe, que recollia al plató Xavi Coral. La Principal de la Bisbal amb les seves veus solistes interpretà la sardana “Per tu ploro” en directe, ballada per la colla Continuïtat de Torroella de Montgrí.

 

divendres1“Divendres” té lloc, doncs, dins i fora de TV3. És un programa amb dos platós perfectament interrelacionats, on anirem descobrint que les petites històries quotidianes també poden ser qüestions universals.
“Divendres” també vol ser el programa que et porti tota l’actualitat del dia a dia amb un punt de vista diferent, i hi diran la seva els personatges –coneguts i anònims– més rellevants del panorama social i del món de la cultura.

3 Comentaris

 1. 21-7-2011

  El nostre tracte amb La Bisbal sobrepassa la relació entre una orquestra i un representant. La amistat que ens uneix és tan gran que ens considerem ja com una família. A més de extraordinaris músics, són unes grans persones. Al meu entendre, dubto que existeixi en l’actualitat, una orquestra que es pugui comparar amb aquesta, pel que fa a la familiaritat de tracte que tenen entre ells.

  Un amic de sempre.

  GUILLEM POQUET, de Mataró

 2. 8-8-2011

  Creiem que la Cobla-Orquestra La Principal de La Bisbal, està considerada la número un arreu de Catalunya i reconeguda a nivell nacional i fora de les nostres fronteres.

  • 8-8-2011

   La repetida participació de la Cobla-Orquestra La Principal de La Bisbal, a Mataró el dia 28 de juliol és molt esperada pel sardanisme de la ciutat i pels amants de la música en general. Aquest any podem ressaltar una commemeració especial: la premsa local de l’any 1911 informava de l’actuació de la formació a Mataró, els dies 28 i 29 de juliol, essent la primera referència datada que tenim d’aquesta vinculació estrete, fidel i emotiva entre La Principal de La Bisbal i la ciutat de Mataró per Les Santes; una relació que celebra, almenys que puguem constatar, el seu centenari. Felicitem-nos-en i esperem que aquest èxit segueixi perdurant en el temps. El nou Alcalde, en Joan Mora, els hi va lliurar personalment en la sessió del Concert de la tarda, una placa commemorativa del centenari i que va ser molt aplaudit per la multitut del públic assistent al Concert.

   LA COMISSIÓ DE LES SANTES DE MATARÓ

Deixeu un comentari