Enregistraments

CDUna de les activitats que més caracteritza l’estiu 2011 de La Principal de la Bisbal són els enregistraments sonors.
tarragona- El 7 de Juliol, la Principal va gravar -a l’estudi 44.1 d’Aiguaviva- un seguit de danses tradicionals de Tarragona, sota els consells de Jaume i Sergi Guasch de l’Esbart Santa Tecla de Tarragona i la direcció musical de Francesc Cassú.

- El 27 de Juliol, s’inicià la gravació de la base rítmica (bateria, baix i guitarra elèctrica) amb el productor Jordi Cubino i el tècnic de so Mauri Tonelli del tema I say a little pray for you a l’estudi AURHA d’Esplugues de Llobregat, per el disc de la Marató de TV3. La resta de músics de la Principal (metalls i saxos) gravaran la seva part el 19 de setembre, prèviament ja s’han enregistrat les veus de la coral de Gospel que també hi participa.
aurhaL’artista reconegut mundialment RAPHAEL serà l’encarregat de cantar la cançó en català sota el nom de Tinc un pensament per tu. La Principal de la Bisbal col·labora per primera vegada amb la Marató quan aquesta arriba als 20 anys d’història, amb un programa dedicat a la regeneració i el trasplantament d’òrgans i teixits. D’altres artistes que també participaran en el disc de la Marató d’enguany són: Ana Torroja, Sergio Dalma o l’Escolania de Montserrat…

nomada- El dissabte 20 d’agost, la Principal enregistrarà dos programes per a 8TV, cadascun dels capítols té una durada de seixanta minuts. La productora barcelonina Nomada57 -amb estudi de gravació propi i dedicada a la postproducció audiovisual- gravarà diverses composicions de Francesc i Josep Cassú per a la televisió del Grup Godó.

- A finals d’estiu, La Principal de la Bisbal començarà a gravar el disc Noces d’argent a Tossa de Mar, que prepara l’agrupació sardanista tossenca amb Francesc Fonalledas al capdavant. El CD serà enregistrat a l’Estudi 44.1, sota les ordres de Toni París i la direcció musical de Francesc Cassú. El disc serà presentat l’1 de gener, en el tradicional concert de cap d’any de Tossa de Mar.

Deixeu un comentari