Fàtima Ayats

fàtima1

En el càsting presencial celebrat el passat 5 de desembre a Cornellà de Terri va resultar elegida per unanimitat la cantant Fàtima Ayats, per tal de cobrir la plaça vacant de soprano de La Principal de la Bisbal. Prèviament ja s’havia fet la primera fase del càsting, amb una preselecció de quinze candidates segons currículum artístic i gravacions.

Nascuda a Girona, Fàtima Ayats Manzano té estudis de Llenguatge Musical i Piano realitzats al Casino Menestral Figuerenc. Ha estudiat cant líric amb les professores Montserrat Cristau i Carmen Rodríguez, i amb Alexandra Morales s’especialitzà en d’altres estils de cant. Fàtima Ayats és una de les sopranos joves amb més talent i projecció. En el moment present viu a Barcelona on ha cursat estudis de teatre musical a l’Escola Eòlia i ha perfeccionat la tècnica Voice Craft Estil. Actualment segueix treballant la dansa i la tècnica vocal a l’Escola Vocal Factory de Barcelona, on també desenvolupa tècniques per les arts escèniques.

fàtima3Amb una varietat estilística i estètica molt àmplia – i animada per la recerca dels seus límits – la Fàtima Ayats ha treballat professionalment amb l’Orquestra Gamma, l’Orquestra Parfills, Orquestra-Cobla Internacional Marina i al musical Avenue Q. Destaca també el seu treball amb les músiques i sintonies dels còmics japonesos Manga. Fou en el “món” d’Otaku de l’any 2006, quan va guanyar el concurs del Saló del Manga de Barcelona, conquerint també el premi al millor grup de Karaoke i quedant tercera en el Cosplay Summit World.

fàtima2Fàtima Ayats, és una jove soprano lírica amb un preciós i distintiu color de veu. Gaudeix d’un timbre molt personal, potent però alhora tendre i sensual, una veu que travessa qualsevol barrera inicial per cantar-te a cau d’orella…

Fàtima, et donem la benvinguda a La Principal de la Bisbal. Músics, amics i seguidors et desitgem tot tipus d’èxits i reconeixements en aquesta nova etapa que ara comences. Enhorabona!!!

4 Comentaris

 1. 12-12-2011

  Us heu oblidat d’una de les millors qualitats de la Fàtima, i és la seva bellesa. Una noia extraordinària en tots els aspectes.

  Felicitats a l’orquestra per aquesta adquisició.

 2. 19-12-2011

  Com a familiar de l’Elena Martinell, vull agrair-li tot el temps que ha estat a l’orquestra Principal de La Bisbal. Ja que, amb la seva veu meravellosa, ens ha fet gaudir de molts bons moments.
  Elena, molts èxits el teu futur i que et vagi molt i molt bé, t’ho mereixes !!!

  • 20-12-2011

   Desitjar a la Fàtima molts èxits amb l’Orquestra.

   Felicitats a tots !!!

 3. 16-10-2012

  El dia 13 de l’actual, Santa Mª de Palautordera. Un concert fantastic

Deixeu un comentari