La Marató de TV3

Gran èxit de vendes del Disc de la Marató.
Amb més de 150.000 còpies, ha estat el CD més venut d’Europa entre els que es venen en un dia.
Raphael ha cantat per primer cop en català, i ho ha fet per a La Marató de TV3. El cantant madrileny, ha col•laborat en el disc de l’edició 2011, dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. L’artista està conscienciat amb la causa, perquè li van trasplantar el fetge fa vuit anys i mig. Raphael ha fet del clàssic del soul Say a little prayer, al costat del Gospel Viu Choir i La Principal de la Bisbal.

La cançó amb la qual debuta en català és “I say a little prayer”, popularitzada per Aretha Franklin, i traduïda com “Tinc un pensament per tu”. L’artista, que ja havia cantat en francès, anglès, alemany i japonès, s’atreveix ara amb el català. “És un vell somni que tenia de fa molts anys. És difícil, perquè no hi estic acostumat, però no impossible. I quina ocasió millor hi hauria que fer-ho per La Marató?”, afirma. A més de cantar, Raphael ha volgut enviar un missatge d’esperança a totes les persones que esperen un òrgan. “Els diria que no llencin mai la tovallola, que d’això se’n surt. D’això, se’n surt. I si no, mira’m a mi”, remarca.

tinc un pensament per tu

Deixeu un comentari