La Banda del País petit

Degut a la bona relació que existeix entre La Principal de la Bisbal i Els Cremats, ja fa temps que volíem dur a terme un projecte en comú. D’aquest desig recíproc ha nascut una nova formació anomenada “La Banda del País petit”. En aquest camí que iniciem junts, transportarem a l’oient per un emotiu viatge al llarg de les melodies catalanes que han marcat a diferents generacions.

L’ espectador, doncs, farà un passeig per les cançons més famoses dels darrers 40 anys en la nostra llengua. Durant aquest trajecte recorrerem des de les lletres compromeses dels cantautors del moviment de la nova cançó fins les obres més introspectives i quotidianes de la música indie actual, passant, com no podia ser d’altra manera, pels temes més alegres i festius del rock català de les dècades dels 80 i 90.

Tot això, però, sense que cap de les dues formacions renunciïn al seu caràcter propi, la seva manera de fer, viure i entendre la música. Assumint plegats la complexitat de versionar cançons que són referents de la música catalana
Estem davant d’una combinació de proporcions perfectes que ens deixarà les emocions a flor de pell, sentiments que ens recorden tot allò que fa gran aquest país petit.

Els Cremats

Deixeu un comentari