Llegendes del pop & rock

“Rock, cobla i corda: una fórmula d’èxit a l’Auditori” Xavier Castillón (Punt/Avui).
“L’auditori ple va aplaudir llargament les interpretacions admirables d’èxits del pop i del rock “ Robert Roqué (Diari de Girona).
“No hi ha altra paraula que èxit per descriure la tarda-vespre de dissabte amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya”. Alba Pairet (Revista La Tornada).

Sense cap mena de dubte, aquestes paraules il·lustren perfectament el que ha estat la presentació del CD Llegendes del Pop & Rock. De la combinació d’elements de primera categoria se’n deriva i evidencia que La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya és l’èxit d’omplir durant dos dies consecutius l’Auditori-Palau de Congressos de Girona on hi caben 1200 persones. És l’èxit d’arriscar, innovar i fusionar. És l’èxit de voler anar més enllà, d’apostar per la joventut i el talent. És l’èxit de creure.

Si al talent de la Simfònica hi afegim dues veus meravelloses el resultat és magnífic. Tant la Beth com el Manu Guix van brillar amb llum pròpia a l’Auditori. Ambdós van voler destacar el bon ambient i les ganes de treballar de la SCCC, aquesta empenta que a permès que aquest projecte tiri endavant. “Tot i haver-hi aquest punt de disciplina, d’ordre i de fer les coses bé, es noten també les ganes d’experimentar i l’energia jove” Beth Rodergas (Ara Girona). A tot aquest talent que hem esmentat cal sumar-li una capacitat d’organització extraordinària, tal com destacava el propi Manu Guix a Catalunya Música: “He quedat molt impressionat amb la disciplina i el respecte absolut en el moment de tocar d’aquest col·lectiu tan gran i tan jove”.
El cert però és que tot això no és flor d’un dia. La SCCC fa anys que lluita per fer-se un lloc dins la música, i ho aconsegueix a base d’èxits, tal com destacava el seu director artístic Jaume Lleixà a Capsa de Música: “Guanyar-se la confiança d’un públic cada vegada més exigent no és fàcil. Realment, mirar enrere i veure que hem aconseguit i fidelitzat aquesta confiança ens fa sentir molt afortunats “. Narcís i Josep Lagares -creador i el principal ideòleg de la Simfònica respectivament- anaven més lluny: “Hem fet un salt cap a la internacionalització” (Girona notícies).
Des de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i, per extensió, des de La Principal de la Bisbal, volem agrair una vegada més la vostra confiança.

Deixeu un comentari