Casa nostra és casa teva, Ramon

Aquest carnaval és un carnaval trist per La Principal de la Bisbal. Ramon Mora i Oliva, un dels seus trompetes, deixa l’orquestra. Utilitzant un símil futbolístic, podríem dir que en Ramon penja la trompeta. Han estat més de 10 anys en que l’hem pogut gaudir dia a dia, tant els companys i amics, com el públic en general.

Com és natural, des de La Principal, no podem mantenir-nos al marge de tot això i ens agradaria dedicar-li unes línies i, de passada, convidar-los al concert d’homenatge que celebrarem al Vendrell el proper 28 de febrer per tal d’acomiadar-lo com es mereix. Amb una mica de sort, encara podrem tornar a sentir com fa parlar la seva trompeta.
Definir en Ramon -com a músic i com a persona- en poques paraules no és gens fàcil. En Ramon és en Ramon, incomparable, enèrgic i únic. Més enllà de les seves conegudes capacitats musicals, en Ramon Mora és, per sobre de tot, una persona entranyable. Algú capaç d’impregnar al conjunt d’aquella energia que destil·la. Un esperit jove, sempre positiu, que de seguida aconsegueix fer-se un lloc dins els nostres cors. Per això, ara i aquí ens venen molt de gust aquestes paraules d’agraïment, unes paraules que ens surten dels racons més amagats de l’ànima:

La història és plena de fets i gent que cal recordar. Entre aquestes persones hi tens un lloc preferencial. Aquesta és la magnífica, sincera i emotiva lloança que et mereixes, un gran artista i una gran persona.
Molta sort en tot el que facis Ramon, La Principal sempre serà casa teva.

Deixeu un comentari