El CD de La Prima Cobla

Una llavor anomenada La Prima Cobla

Creix una llavor que temps enrere Indira Ferrer-Morató, Antoni Mas i La Principal de la Bisbal, van plantar i que, sense cap mena de dubte, està començant a donar fruït. Parlem de La Prima Cobla.

Aquest estiu 2015 ha servit per confirmar que els músics no anàven, per a res, desencaminats. Uns mesos on La Prima Cobla, i, especialment la seva cara més visible, l’Indira Ferrer, han aconseguit fer-se un lloc dins l’extens panorama musical del nostre país, convencent els més escèptics a còpia d’èxits rotunds. Els plens a Riudellots de la Selva, Santa Coloma de Gramanet, Banyuls de la Marenda (Catalunya Nord), Palafrugell, Llinars del Vallès, Bompàs (Catalunya Nord), Gualta, Camprodon, Gerri de la Sal i l’actuació al Programa Divendres de TV3 així ho corroboren. Per als músics és un fet molt especial, aquest ha estat un projecte nascut del no res. Tot just fa un any el presentàven per la festa major de la vila d’Amer i ara, ja ha sortit a la venda el seu primer CD.

Aquestes són les obres enregistrades:
Carmen: Havanera i seguidilla de Georges Bizet, La sardana de les monges d’Enric Morera i Àngel Guimerà, Viladesau i el mar recull dels seus millors boleros, Granada d’Agustín Lara, Boig per tu de Pep Sala, Carles Sabater i Joan Capdevila, Al pirata Joan Torrellas de Carles Casanovas, Don Gil de Alcalá: Todas las mañanitas de Manuel Penella, És la moreneta d’Antoni Carcellé, IsaVel: Què no daria jo? d’Antoni Mas, Toni Strubell i Kim Planella, La bella cubana de José S. White, La vida és bella de Nicola Piovani, La paloma de Sebastián de Iradier

Amb arranjaments musicals d’Antoni Mas i Francesc Cassú, el disc ha estat enregistrat a l’Estudi 44.1 d’Aiguaviva (Girona) sota la gerència de Montse Capdevila, la direcció tècnica de Toni París i Carles Xirgo com a tècnic d’estudi. Edita el treball la discogràfica barcelonina, Audiovisuals de Sarrià S.L dirigida per Joan Ribó.
La il·lustració de la portada és obra de Ricard Alonso per l’agència fotogràfica Scena e Pronta, els escrits del llibret interior són obra de Jordi Montasell i Gerard Serrat, les fotografies del llibret interior són de Marcel Asso i el disseny gràfic ha estat realitzat per Trini Serra.

La Prima Cobla, on la veu de la moderna prima donna s’escapa de l’orquestra simfònica per aixoplugar-se en el so de la cobla catalana…

Deixeu un comentari