Palau 2016
El cicle de concerts Tardes al Palau és un punt de trobada amable per gaudir de la música amb un ventall ampli de propostes de diferents estils: música simfònica, sacra, tradicional, jazz, gòspel i alguns dels nostres artistes més populars en vuit tardes a l’emblemàtica Sala de Concerts.
El passat 14 de març, La Principal de la Bisbal hi va actuar novament.
La cobla va interpretar un repertori pertanyent al Centre de Documentació de l’Orfeó Català amb obres dels nostres autors més rellevants del segle XX com Juli Garreta, Eduard Toldrà, Pep Ventura, Josep Serra, Cassià Casademont, Antoni Català, Joan Baptista Lambert, Josep Sancho Marraco,  Joan Pujol i Matheu o Francesc Pujol. Un repertori arriscat i de gran complexitat tècnica, variat en estils i registres però atractiu per al gran públic.
El Centre de Documentació està especialitzat en música i en la trajectòria de l’Orfeó Català i el Palau de la Música Catalana. Per la importància dels seus fons, és considerat un dels principals centres musicals creats per una entitat civil privada a Catalunya. Algunes de les col·leccions que el Centre de Documentació custodia són de marcat interès per a musicòlegs, estudiosos, músics i públic en general de tot el món, a la vegada que conserva un patrimoni singular i de consulta obligada a l’hora de reconstruir la història de la música catalana.
L’interessant programa va quedar reflectit en una bona resposta del públic, confirmant així -any rere any- l’èxit dels concerts de cobla dels dilluns a la tarda dintre del cicle Tardes al Palau. Un balanç molt positiu i encoratjador per a la nova plantilla de músics de la Principal, un excel·lent resultat que fa pronosticar molts èxits en aquesta nova etapa.

Deixeu un comentari