Piromusical – Mercè 2016

El diumenge 25 de setembre va tenir lloc a l’avinguda de la Reina Maria Cristina de Barcelona l’espectacle Piromusical de la Mercè 2016.

Tot i la pluja 90.000 persones van seguir en directe l’espectacle pirotècnic que ha servit per acomiadar la Festa Major de la capital catalana. Enguany farcida d’activitats de cultura popular molt diverses i per a totes les edats.

Els petards i els focs d’artifici van esclatar al ritme de temes francesos per homenatjar París, la ciutat convidada. També hi va haver moments dedicats als cantants David Bowie i Prince. Però també els músics catalans hi van estar presents dins l’homenatge a la Marató de TV3 i al Club Super3.

La Principal de la Bisbal i The Gospel Viu Choir també hi van sonar acompanyant la veu del mític Raphael, interpretant una versió en català del tema “I say a little prayer (for you)” cançó composta per Burt Bacharach i Hal David, traduïda sota el nom de “Tinc un pensament per tu”.

El tema fou enregistrat per a la Marató de TV3 de l’any 2011 i produït per Jordi Cubino.

 

 

Deixeu un comentari