The best place to be

La Principal de la Bisbal i la colla Violetes del bosc al programa “The best place to be” amb Anthony Anderson.

Travel Channel, el popular canal de televisió per cable i satèl·lit dels Estats Units amb seu a Chevy Chase (Maryland) que transmet les 24 hores del dia arribant a 95 milions de llars, va visitar la capital catalana durant la diada de Sant Jordi 2016 gràcies al seu programa “The best place to be”. El famós convidat a conèixer Barcelona fou Anthony Anderson, popular actor, comediant i escriptor nord-americà.

L’actriu Queen Latifah és l’amfitriona del nou espectacle del Canal de Viatges, on les estrelles convidades ens mostren els seus llocs favorits per menjar, beure, comprar i fer turisme. En el capítol dedicat a Barcelona, podeu veure la colla Violetes del bosc ballant al so de La Principal de la Bisbal la sardana del mestre Fèlix Martínez i Comín “Rosa de Sant Jordi”. Posteriorment, els protagonistes del capítol van rebre un curset intensiu de ballar sardanes gràcies a la colla dansaire, davant de la sorpresa i rialles dels vianants. El reportatge fou gravat durant la tarda de la diada de Sant Jordi a la plaça de Sant Jaume, la ballada va ser interrompuda per la intensa pluja durant la primera sardana. Així doncs, sota la pluja Anthony Anderson va rebre la seva primera classe de ballar sardanes.

Gràcies a l’excel·lent treball de Karga Seven Pictures a través de Ftp Broadcast, la productora proveïdora de serveis audiovisuals amb seu a Sevilla, fundada per Pablo Casasola i Julián Navarro el programa es va poder enregistrar amb èxit tot i l’aiguat.

 

Deixeu un comentari