Continuïtat

Temporada 2018 – 2019

Iniciem aquesta nova temporada amb determinació. Després d’uns anys molt difícils condicionats per un relleu generacional inevitable. Ara i aquí  ja podem ratificar que hem superat positivament totes les expectatives inicials, gràcies a una molt bona acollida i resposta del públic.

Així doncs, la Principal comença el nou curs sense la necessitat d’afrontar cap canvi significatiu.

Els reptes que haurem d’assolir: El futur ja és aquí

Amb aquest rejoveniment i la consolidació del projecte. Enguany els instrumentistes de la Principal són una combinació òptima. Per una banda, músics experts de qualitat contrastada. Defensors del continuisme de tot allò que segurament va ser oportú en el seu temps i que va portar a la cobla-orquestra fins al lloc que ocupa ara. I per l’altra banda, joves intèrprets -amb l’entusiasme que correspon a la seva dinàmica vital- amb una gran projecció de futur. Que entenen les inquietuds i sentiments del públic actual, que saben interpretar cap a on avança la cultura popular i les seves festes majors.

La nova Principal aplega diferents criteris i punts de vista, tots indispensables per fer aquesta transició cap a un nou model de projecte artístic.

Som hereus d’un recorregut històric memorable i amb aquesta combinació perfecta, podem assegurar la continuïtat dels èxits de La Principal de la Bisbal amb totes les garanties.

Sant Feliu de Guíxols 2017

Deixeu un comentari