Premis ARC 2018

La Principal de la Bisbal, després d’haver estat premiada els anys 2003 (Categoria – Millor Orquestra), 2013 (Millor Gira de Festes Majors) i finalista l’any 2016, torna a estar nominada per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya en la categoria de “Millor Gira de Festes Majors – Grups de ball”.
Catalunya aposta per la música local, i ho fa més que mai amb la XVIa edició dels Premis ARC. Els seus valors consideren, més enllà de la tasca creativa dels artistes, la labor de tot el sector musical, reconeixent tant a empreses com la mateixa indústria. El jurat, format íntegrament per professionals de la indústria musical en directe, comptarà amb la participació de mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya. L’Associació Professional de Representats, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), organitzadora del certamen, compta amb més de 40 anys d’història i és considerat com el Col·legi Professional dels mànagers i els promotors, tractant-se d’una peça clau per entendre el sector.
Més de 56 nominats optaran a les 14 categories del concurs, a les quals es premia des de la millor gira de concerts per festes Majors d’Ajuntaments fins a la millor programació teatral de la temporada. Tots ells competiran el pròxim 11 de desembre en les seves respectives categories. Elena Gadel i Agnès Busquets presentaran la gala, que se celebrarà a partir de les 20 h a la Sala Barts. Segons ha informat l’organització, al llarg de la nit hi haurà actuacions sorpresa d’alguns dels grups més destacats del panorama actual. Es podrà seguir a través d’ICat i s’enregistrarà per ser emesa al desembre al Canal 33.

MILLOR GIRA PER FESTES MAJORS DELS AJUNTAMENTS

A) Grups de versions o tributs
Hotel Cochambre
La Banda del Coche Rojo
Orquestra Di-Versiones
The Txandals

B) Grups de temes propis
Doctor Prats
Calypso
Ebri Knight
Sabor de Gràcia

C) Grups de ball
La Principal de la Bisbal
Orquestra Cimarrón
Oquestra Girasol
Orquestra Saturno

Deixeu un comentari