Nadal 2019 amb Nathy Peluso

Amb els ulls posats en grans artistes i referents com Nina Simone, Héctor Lavoe o Ella Fitzgerald. Nathy Peluso ha llançat Copa Glasé, la seva primera cançó nadalenca amb Sony Music.
“Copa Glasé surgió de mis ganas de hacer una canción para la navidad, siempre fantaseé con habitar ese mundo y este era el momento justo para trabajar en algo así. Siempre soñé con hacer esta música, me sentía Frank Sinatra.”
Copa Glasé -composta conjuntament amb l’uruguaià Jorge Drexler- sorgeix de les clàssiques nadales de les Grans Big Bands de jazz de la dècada dels 60 però, a diferència d’altres clàssics que es podrien presentar fora del període nadalenc, aquesta cancó utilitza aquest imaginari de forma subtil i creadora,  sense límits.
El videoclip, produït per Pandora & Story productions sota la direcció del mexicà Alexis Gómez, compta amb la col·laboració estel·lar de l’actor i director andalús Paco León, que fa de presentador de l’actuació hipnòtica de l’artista argentina en un escenari (Teatre de l’Aliança del Poblenou) que recrea la condició prèvia als glamurosos espectacles en viu dels primers anys de la televisió, amb La Principal de la Bisbal com a Big Band de luxe.

Nathy Peluso no segueix les normes establertes; passa d’un estil musical a un altre de manera fluida. Encara que el seu referent sigui el swing, Peluso passa del blues al rap, i de la salsa al jazz. La cantant resident a Barcelona va començar a captar l’atenció del públic amb la seva peculiar manera de rapejar en cançons com “Corashe”, “Esmeralda” o “La sandunguera”.
El video-clip Copa Glasé es va estrenar a les xarxes el dimecres 04/12/2019 a les 5 de la tarda i amb només 24 hores “penjat” a Youtube ja gaudia de gairebé 70.000 visualitzacions.

Deixeu un comentari