Premis ARC 2021

La Principal de la Bisbal, després d’haver estat premiada -en diferents ocasions- en les categories de Millor Orquestra i Millor Gira de Festa Major als Premis ARC, atorgats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, torna a estar nominada en aquesta edició 2021, en la categoria de Millor gira d’orquestra o grup de ball.
Els guanyadors de la XIX edició dels Premis ARC, es coneixeran el proper 13 de desembre en un acte que se celebrarà a la Sala Barts de Barcelona conduït per Ivan Labanda.
Els PREMIS ARC, premis de la industria musical del directe, són atorgats per l’associació ARC que, des de fa 45 anys, agrupa els representants, promotors i mànagers de Catalunya. Els premis tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d’esdeveniments i a la comercialització i distribució de la música en viu així com a la producció artística feta a casa nostra.
Volem agraïr a l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, la nominació per als Premis Arc 2021.

Els PREMIS ARC són els premis de referència per la música en directe i l’espectacle a Catalunya. L’acte de lliurament dels mateixos suposa, pel sector, un punt de trobada entre artistes, professionals de la Cultura i les Arts, institucions públiques, mitjans de comunicació i la indústria musical. Al llarg de 15 edicions s’han atorgat més de 160 guardons, i constitueixen una crònica de la música catalana des del 2001 fins a l’actualitat.

Deixeu un comentari