El binomi d’èxit Esther Buqueras & La Principal de la Bisbal, presenta un nou espectacle farcit de cançons de tot el territori de parla catalana: a ritme de sardana, jota, havanera, rumba o balada. Cançons populars dels Països Catalans convertides en autèntics himnes, melodies que ens faran viatjar des de Mallorca a l’Alguer i des de València al Rosselló. És l’imaginari sonor de casa nostra, cançons tocades i cantades amb el cor, és el desig i l’ànim d’acostar-nos a un paisatge, a un país i la seva gent: la nostra terra…

L’Espectacle és de petit format tècnic i encaixa perfectament amb les mesures de seguretat COVID-19. També està enregistrat en CD.  Concert inclòs al Catàleg Escènics de la Diputació de Girona i al Programa.cat de la Generalitat de Catalunya, on podeu demanar una subvenció de l’espectacle.
11 músics, 1 veu solista, 1 pianista/director a l’escenari, equip de so propi. Durada del concert 1:30h

Després del primer any fent música plegats, Esther Buqueras i La Principal de la Bisbal, varen completar la temporada 21/22 amb trenta concerts de l’espectacle “Cançons de mar i muntanya” -superant totes les expectatives previstes- gràcies a l’excel·lent resposta del públic. El març del 2022, s’inicià la roda de concerts de la seva versió 2.0: “Cançons de la nostra terra” amb actuacions a Cruïlles, la Garriga, Palafrugell, Serra de Daró (Can Casadellà), Sarrià de Ter, Folgueroles, Pontós, Sant Sadurní de l’Heura, Caldes de Montbui, Vilassar de Dalt, Calldetenes i Sant Pere de Torelló.