El binomi d’èxit Esther Buqueras & La Principal de la Bisbal, presenta un nou espectacle farcit de cançons de tot el territori de parla catalana: a ritme de sardana, jota, havanera, rumba o balada. Cançons populars dels Països Catalans convertides en autèntics himnes, melodies que ens faran viatjar des de Mallorca a l’Alguer i des de València al Rosselló. És l’imaginari sonor de casa nostra, cançons tocades i cantades amb el cor, és el desig i l’ànim d’acostar-nos a un paisatge, a un país i la seva gent: la nostra terra…

L’Espectacle és de petit format tècnic i encaixa perfectament amb les mesures de seguretat COVID-19. També està enregistrat en CD.  Concert inclòs al Catàleg Escènics de la Diputació de Girona i al Programa.cat de la Generalitat de Catalunya, on podeu demanar una subvenció de l’espectacle.
11 músics, 1 veu solista, 1 pianista/director a l’escenari, equip de so propi. Durada del concert 1:30h

Després del primer any fent música plegats, Esther Buqueras i La Principal de la Bisbal, varen completar la temporada 21/22 amb trenta concerts de l’espectacle “Cançons de mar i muntanya” -superant totes les expectatives previstes- gràcies a l’excel·lent resposta del públic. El març del 2022, s’inicià la roda de concerts de la seva versió 2.0: “Cançons de la nostra terra” amb actuacions a Cruïlles, la Garriga, Palafrugell, Serra de Daró (Can Casadellà), Sarrià de Ter, Folgueroles, Pontós, Sant Sadurní de l’Heura, Caldes de Montbui, Vilassar de Dalt, Calldetenes, Sant Pere de Torelló, Gualta, Montblanc, Pals, Vivers (Catalunya Nord), Corbera de Llobregat, Barberà del Vallès, Taradell, Vidreres, Breda, Canovelles i Manlleu.