Serenata.cat – Volum. 1

Sardanes de Lluís Pujals

El CD que reuneix l’obra completa del tiblaire i compositor de la Principal, Lluís Pujals

11 + 1  Les ombres d’ahir són la llum del present

Totes les sardanes són de l’Esteve Palet Ribas, llevat de la darrera que és del seu fill Esteve Palet Mir. Esteve Palet nasqué a Bordils el 4 de gener de 1950, estudià solfeig, harmonia, violí, saxofon, tible i tenora. Ha actuat a diferents cobles-orquestres, Catalunya de Bordils, Caravana, Montgrins i Costa Brava. Actualment és professor de l’Escola de Música de Banyoles.

Sardanes de Tossa Vol. 5 – varis autors

Noces d’argent de l’Agrupació Sardanista Tossenca (1987 – 2012)

tossa5

La ginesta de Lluís Carretero i Basart / Per tu, amb tu, per sempre de  Joan Manuel Margalef  i Ayet / Tossa, paradís blau de Lluís Pujals i Carretero / Tossa de la mar hermosa de Jaume Cristau i Brunet / Homenatge a Tossa de Sigfrid Galbany i Abril / Tossudament Tossa de Josep Cassú i Serra, entre d’altres…

Sardanes de Lluïment – Max Havart

Recull de les millors sardanes obligades del compositor nord-català.

 

CD Max Havart

Max Havart (Perpinyà, 3 d’abril de 1924 – 2 d’agost de 2006) músic i compositor de sardanes.
Va néixer a Perpinyà l’any 1924, i ha estat instrumentista de tible i tenora, i impulsor de nombroses cobles rosselloneses, especialment de la Principal del Rosselló. A partir de 1967 exercí la càtedra de professor d’instruments catalans al Conservatori de Música de Perpinyà, on va desenvolupar un mètode pedagògic per al tible i la tenora.