Cançons de mar i muntanya és un l’espectacle nascut al Camp de Tarragona amb la voluntat de divulgar el so de la música per a cobla arreu del territori català. Un concert que ret homenatge als gèneres musicals de l’havanera, els cants de taverna i la sardana.

Castell de Sant Gregori

Castell de Sant Gregori

Aquest repertori, La Principal de la Bisbal pretén recuperar l’essència d’una terra farcida de tradicions i antics costums, amb un tarannà propi. Cançons de casa nostra amb l’aroma i el gust d’un bon vermut. Melodies autòctones i de proximitat amb l’accent reusenc d’Esther Buqueras

Esther Buqueras

Cantant, soprano. Dotada d’un profund sentit de la musicalitat i un domini inqüestionable de la seva polifacètica veu, la qual abasta des de la música lírica més representativa fins a la música més actual. Al llarg de la seva carrera musical s’ha format amb les veus més prestigioses del país i ha actuat a les sales i auditoris més destacats del territori català.

Sala Polivalent de Seva

Sala Polivalent de Seva

El nou espectacle ja ha estat presentat a: Sant Gregori, Girona (Auditori), l’Esquirol, la Batllòria, Seva, Cruïlles, Canovelles, Ribes de Freser, Vilassar de Dalt, Mollerussa, el Vendrell i Riudarenes.

 

 

Auditori de Girona

 

 

El concert porta aquest títol perquè recull peces musicals del Camp de Tarragona, com ara jotes de l’Ebre, cançons marineres i cants de taverna però també sardanes i havaneres més clàssiques. D’aquí aquesta interrelació entre una part més muntanyosa o d’interior i una altra més costera. En conjunt l’obra dura 1 hora i 20 minuts, sense mitja part.

Església de Ribes de Freser