Intèrprets: Cobla La Principal de La Bisbal + Pep López (narració i cançons)
Format: Gran
Espai: Sales i Auditoris
Públic: Principalment per a públic familiar
Durada aproximada: 1:15h


Fitxa artística

Cobla: La Principal de la Bisbal
Pep López: veu, guitarra i orgue de barbàrie
Autor cançons i textos:  Pep López
Música: recull de clàssics de la música catalana i adaptacions per a cobla de temes universals
Producció Artística:  La Principal de La Bisbal / Pep López
Il·lustracions: Laura Príncipe
Dibuixos animats:  Montse Baqués
Producció Executiva: Afònix Produccions i Principal de La Bisbal
Vestuari Pep López: Atélier Gemma Malé
Vestuari La Principal de la Bisbal: ONIX

Descripció
La proposta està principalment adreçada a un públic familiar i es basa en algunes llegendes i tradicions de la ciutat de Girona i les comarques gironines. La formació musical és la cobla que en alguns moments fa de base instrumental per acompanyar la veu d’en Pep López. Amb un repertori variat de sardanes, cançons originals i d’altres de més clàssiques.
És un espectacle musical d’arrel tradicional, de contes i cançons que s’il·lustren amb dibuixos animats. Un concert on el públic esdevindrà un membre més de l’espectacle, interactuant intensament amb els músics de la cobla i el propi Pep López.
“Per Sant Narcís, cada mosca val per sis” ens proposa viure a través de la veu d’en Pep López i la música de La Principal de la Bisbal, històries i llegendes de les comarques gironines. Relats clàssics plens de sorpreses i molt d’humor que faran volar la imaginació dels espectadors. Llegendes on la ficció reflecteix la realitat sense qüestionar-la, amb un contingut adequat i respectuós. El concert també comptarà amb un important suport audiovisual que ajudarà a entrar en situació al públic. Els dibuixos de Montse Baqués faran que els espectadors s’integrin en el seu imaginari. Amb aquesta proposta, basada en el binomi educació i cultura, es pretén captar l’atenció de les famílies que assisteixin a l’espectacle per transmetre, a través de la música, la reflexió dels seus continguts així com la divulgació de les nostres llegendes més tradicionals.